Aanbod

Je had al een chronisch opgebouwd energielek en ...

Nu speelt dit in je leven:

Het huishouden heb je onder controle. Er staat iedere dag weer een warme maaltijd op tafel voor je partner en de kinderen, je doet je werk goed en je vriendinnen zie je met regelmaat. Je voelt zelfs weer ruimte om weer 's wat leuks voor jezelf op te pakken... Maar dan heeft een van je pubers een feestje en lig jij met één oor te luisteren tot hij eindelijk thuis is, en dan komt er de volgende dag niks van je plannen. Je komt zelf moeilijk de dag door, omdat je al in je reserve-energie zat en nu helemaal aan moet poten om het allemaal rond te breien. 

Op je werk krijg je een nieuw project aangeboden, waar je reikhalzend naar uit hebt gekeken. Nu het zover is denk je stiekem 'nu even niet, ik zou niet weten hoe ik dit ook nog moet mannen'. Zó frustrerend! Waar blijft die energie?

Natuurlijk ga je gewoon door en voldoe je aan alle verwachtingen. Het gaat jou niet gebeuren dat je door de mand valt en te horen krijgt dat jij als chronische zieke niet zoveel hooi op je vork moet nemen. Jij doet alles om te bewijzen dat je het allemaal voor elkaar hebt en met jou niets mis is. Maar het kost je meer energie dan ooit, terwijl je hoopte en verwachtte dat je nou eens wat tijd en energie zou overhouden...

Het moet anders! Jij wilt nou ook wel eens meer tijd voor jezelf om je verder te ontwikkelen. Daar heb je het met je partner over gehad en hij begrijpt het volkomen, maar daar blijft het ook bij. Hij gooit nog geen wasje in de machine om je wat meer ruimte te geven. Ziet hij je wel echt? Neemt hij je wel serieus? Je hoopte dat jullie ook weer wat dichter bij elkaar zouden komen nu de kinderen hun eigen gang beginnen te gaan, maar niets lijkt minder waar. Je twijfelt zelfs wel eens of je niet bij hem weg moet om echt aan jezelf toe te komen, maar alleen doorgaan is nu geen optie. 

Hoe zou het zijn als jij eindelijk de dingen kunt doen die jou gelukkig maken?

  • Hoe zou je het vinden als je gewoon dat leuke ding voor jezelf gaat doen, of dat nou yoga is of bier brouwen, en je puber de enige is die brak is na zijn late feestje?
  • Hoe zou het zijn als je enthousiast JA! kunt zeggen tegen dat project op je werk waar je zo'n zin in had, en meteen vol energie aan de slag gaat?
  • Wat zou je ervan vinden als je energie en tijd overhoudt, ondanks je chronische ziekte?
  • Hoe zou het zijn als je de hulp van je partner niet nodig hebt om zelf leuke dingen te gaan doen, en jullie weer dichter naar elkaar toe groeien?

Dat kan!

Vraag hier een gratis sparsessie aan, dan bespreken we jouw wensen en weet je gelijk of ik jou kan helpen!

Maak direct een afspraak


Aan het einde van het traject ervaar je hoe het is om je optimaal vitaal te voelen, doordat jij 

  • altijd een potje reserve-energie hebt doordat je op een simpele manier je leefstijl hebt aangepast, waardoor je na een late avond fitter bent dan je puber - zélfs als jij degene was die naar het feestje ging.
  • het project op je werk met beide handen kunt aanpakken. Dan maar iets minder perfect huishouden, je kent je eigen prioriteiten en daar leef en handel je naar. En naar een kans als dit project heb je de afgelopen jaren juist zo uitgekeken, dus die pak je!
  • niet meer hoeft te bewijzen dat je chronische ziekte je niet in de weg zit, maar zelf kiest waar je wel en geen energie voor hebt. En ja, soms is je ziekte daar een factor in. En soms helpt 'ie je juist vooruit.
  • je weer lekker op pad gaat voor de dingen die je leuk vindt ( en die je afgelopen jaren best vaak hebt moeten uitstellen) , ongeacht wat je partner thuis doet? Hij steunt je en vindt het belangrijk dat je jouw dingen doet, en je vindt het langzaamaan weer steeds leuker samen.

Dat wil ik ook


Aanbod coachsessies

In een gratis coachsessie van twintig minuten vertel ik jou wat je gedurende meerdere coachsessies kunt verwachten. Iedere samenwerking is gebaseerd op maatwerk. 

Patronen doorbreken en veranderingen eigen maken vergen tijd, vandaar meerdere terugkom momenten. 

Vraag coaching aan