Webinar

Door Annemarie Balk,

in Webinar

Bij het woord ‘vitaliteit’ denken de meeste mensen aan fysiek welzijn en beweging. De mentale kant blijft daarbij vaak onderbelicht. Vanuit onze expertise weten wij echter dat we een stap verder mogen en moeten gaan: bij vitaliteit gaat het namelijk juist om die balans tussen fysiek én mentaal welzijn.

Optimaal vitaal bij verandering

Maart 2023 (webinar)

In deze tweede van een reeks online groeisessies “Het geheim van Groei” leer jij op interactieve wijze hoe je vanuit vitaliteit effectief met verandering om kunt gaan. Je krijgt een duidelijk zicht op welke factoren daarbij van belang zijn en hoe je met name de mentale kant van jouw vitaliteit kunt vergroten.

Na het webinar heb je een eerste aanzet van een stappenplan waarmee je direct aan de slag kunt gaan om jouw eigen vitaliteit te vergroten. De groeisessie wordt begeleid door Karin Bosman en Annemarie Balk. Zij hebben als experten hun sporen ruimschoots verdiend op het gebied van vitaliteit, zowel individueel als in groepsverband.

In het kader van onze missie “groei beschikbaar maken voor iedereen” is jouw deelname aan deze sessie helemaal gratis! Denk je nu: dat lijkt me heerlijk, meld je dan nu al aan via het contactformulier 

https://www.annemariebalk.nl/c...

Terug naar overzicht